Mijn php-script geeft een 'Internal Server Error'-foutmelding.

Antwoord Wanneer uw php-script bij het uitvoeren van een opdracht resulteert in een 'Internal Server Error'-melding, dan wil dit meestal zeggen dat uw script een handeling uitvoert die door onze securityfilter als onveilig wordt aanzien. Meestal gaat het om bepaalde woorden of tekens in de URL die vaak door hackers worden gebruikt en daarom niet worden geaccepteerd op de server. Het aanpassen van de url door het weglaten of wijzigen van de niet geaccepteerde woorden of tekens lost het probleem op.

Een andere oorzaak kunnen fouten zijn in het .htaccess-bestand van uw website.

De precieze reden kunt u terugvinden in het Apache-foutenlog in het controlpanel (klik op 'Accountinstellingen / Statistieken / Logs' en dan op 'Volledige foutenlog').

Artikel details
Artikel ID: 117
Categorie: Scripts en CMS
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.0/5.0 (4)